Plaza

Plaza är en träningsform som kom som en nyhet till 2019. Vi har dock inte haft möjlighet att genomföra Plaza i det Gym vi haft på Poppelgatan. I vårt nya hus finns den ytan och du kommer att märka hur den växer fram under januari och februari. I slutet av februari ska vi köra igång med Plaza. Det blir till att börja med Plaza styrka, Plaza cross och Plaza tonår. Lite senare kan Plaza soft och Familjeplaza tillkomma.

Plaza är en zonindelad träningsyta i gymmet och en idé om inspirerande träning. På ytan kan du köra en workshop, träning på egen hand och såklart ett specialdesignat Plaza-pass.

Plaza styrka

Tunga vikter, maxad styrka

Plaza styrka är ett tungt styrketräningspass designat för den zonindelade ytan Plaza. Varje zon har sitt eget redskap: fria vikter, skivstänger, hantlar eller kettlebells. Du jobbar med raka och tunga övningar.

På Plaza styrka får du guidning av tränaren och pepp av gruppen samtidigt som du får gå in i din träningsbubbla och jobba med övningarna i eget tempo. Du jobbar till utmattning i varje set.

Karaktären för Plaza styrka är hämtad från gymmet. Trivs du där eller känner dig lockad av den typen av träning kommer du gilla Plaza styrka. Upplägget med få repetitioner och tunga vikter gör att du kan utmana dig ordentligt. Och kanske får med dig några upplägg och idéer till dina egna pass i gymmet.

Plaza cross

Utmanande möte mellan styrka och kondition

Plaza cross är ett allroundpass designat för den zonindelade ytan Plaza. Ytans fyra zoner delas jämnt upp mellan konditions- och styrketräning. I konditionszonerna kan du möta roddmaskiner, stakmaskiner eller en annan cardiomaskin. I styrkezonerna kan du möta medicinbollar, hantlar, kettlebells eller andra fria vikter.

På Plaza cross får du guidning av tränaren och pepp av gruppen samtidigt som du får gå in i din träningsbubbla och jobba med övningarna i eget tempo. Tyngd och hastighet väljer du själv, du har stor möjlighet att anpassa träningen efter dina förutsättningar.

Upplägget med att varva konditionsintervaller och uthållig styrka gör att du får en kvalitativ helhet.

Plaza

Spela video

Plaza tonår

Gruppträning i gymmet för dig som är tonåring

Plaza tonår är ett pass designat speciellt för dig som är tonåring. Här får du ett riktigt allround pass på gymmets Plazayta. Vi tränar med redskap och maskiner i fyra olika zoner. Tränaren finns med hela tiden för att guida i tekniken och peppa. Här vågar vi lägga på lite tyngre belastning och utmanar bålaktiviteten ordentligt.

Precis som i andra Plaza-pass får du pepp av gruppen, samtidigt som du får gå in i din träningsbubbla och jobba med övningarna i eget tempo. Du anpassar träningen efter dina förutsättningar, och kan välja vikter och hastighet själv.

Trivs du med gymträning kommer du att gilla det här passet. Kanske får du med dig några upplägg och idéer till dina egna pass i gymmet?

Plaza tonår

Spela video