• Fri träning
  • Gedigen utbildning
  • Nya erfarenheter
  • Skön gemenskap

Rollen som ledare

Att vara ledare på Friskis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna.

Vem är du?

Du gillar att inspirera och brinner för att få människor i rörelse och se dem utvecklas i sin träning. Du är kreativ och gillar att skapa – som ledare bygger du ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar.

Friskis erbjuder en stor variation på gruppträning och varje träningsform kräver sitt unika ledarskap. Gemensamt för våra ledare är förmågan att kunna sprida träningsglädje. Du bör också vara van vid träning och ha testat den träningsform som du söker för innan uttagning. 

Rollen som tränare

Som tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning i gymmet. Du genomför instruktioner och har möjlighet att hålla i pass och workshops. Du bidrar till en schysst stämning och kultur och finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en övning.

Vem är du?

Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och för möten mellan människor. Du gillar att få folk att trivas i gymmet. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar Friskis träningskoncept.

Det här får du

I gengäld för ditt engagemang får du utbildning, gemenskap, nya erfarenheter, fri träning och en himla massa skoj. Vi förväntar oss att du är funktionär hos oss i minst två år. Gärna mer, så klart.

Är du redo?

Välkommen med din intresseanmälan till sarah@vasteras.friskissvettis.se