• Kom när det passar
  • 30 kr/gång
  • Prestationsfritt
  • Lekfullt och funktionellt
I vår träning för barn och familj ser vi till att göra det på barnens villkor och utifrån deras förutsättningar. Här samlas våra yngre deltagare i åldrarna 2-12 år för att träna, ha kul och få röra sig. Vi ser oss som ett komplement till idrottsklubbarna och erbjuder träning utan tävling och utslagning.

Familjejympa (2–6 år)

Familjejympa är rolig och medryckande träning för barn och vuxna tillsammans. Fokus ligger på att röra sig och ha kul tillsammans, musiken ger energi och inramning och den grundmotoriska träningen kommer på köpet. Familjejympa uppmuntrar barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse.

När

Lördagar kl. 10.15 på Aspholmen

Familjefys (6–12 år)

Familjefys är ett cirkelpass för barn och vuxna. Här tränar du och ditt barn allsidigt med fokus på sånt kroppen är gjord för att göra, som att dra, pressa, hoppa och böja. Bered er på en fartfylld och ösig upplevelse tillsammans!

När

Söndagar kl. 14.45 på Öster

Familjeyoga (6–12 år)

På Familjeyoga utforskar barn och vuxna yogan tillsammans. Det gör du med fantasifulla, blandade yogaövningar. Du får möta kroppen på ett nyfiket sätt, utan krav på prestation. Fokus ligger på andning, närvaro och övningar med din egen kropp som redskap. Under passet får du träna balans, rörlighet, styrka och hållning. Men även uppmärksamhet och koncentration. Passet växlar mellan lekfullt och lugnt.

När

Söndagar kl. 15.15 på Aspholmen start 29 september

Juniorfys (6–12 år)

På Juniorfys tränar barnen utan sina föräldrar, men särskilt ensamt blir det aldrig: Uppdelade i team kör barnen stationer i cirkeln och bryter ibland av med peppande övningar i helgrupp. Passet börjar med att ledaren går igenom cirkelns alla övningar. Sedan är det bara full fart och kör! Ledaren stöttar och peppar under passets gång.

När

Onsdagar kl. 17.15 på Aspholmen

Söndagar kl. 15.30 på Västar start v. 45

Mer om träningen