• Start 1 oktober
  • 10 veckor
  • Träningspepp
Börja träna-kursen är för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Du får gärna vara ovan och otränad. Kanske har du inte tränat på ett tag, eller kanske aldrig tränat. Det spelar ingen roll. På den här kursen är du välkommen precis som du är. Ålder, kön, intressen spelar inte heller någon roll. Ju spretigare grupp vi blir, desto roligare. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar och behov. Kursen kommer ge dig inspiration, kunskap, kontinuitet och gemenskap.

Tio roliga veckor

Börja träna-kursen innebär gemensam träning i 10 veckor. Din högsta prioritet bör vara att genomföra kursen i sin helhet med alla ingående delar, så långt det är möjligt.

Vår högsta prioritet är att ge dig positiva och roliga träningsupplevelser med olika innehåll och inriktning. Tillsammans i gruppen tränar vi oss igenom utvalda pass, anpassade i nivå och innehåll för att ge dig en bra start och uppbyggnadsträning. 

Kursen innehåller både pass enbart för Börja träna-gruppen och pass på ordinarie schema. Målsättningen är att du efter kursen ska känna dig bekväm och motiverad att fortsätta med din träning på egen hand.

Nya träningskompisar

Gruppen består av ungefär 15-25 deltagare. Träningspassen leds av erfarna ledare och instruktörer från Friskis&Svettis. Med på passen finns också två kursvärdar.
Det har verkligen varit toppen att få testa så många olika pass! Har hittat mina favoriter som jag tänker fortsätta med. Tidigare kursdeltagare

Egen träning

Under kursperioden är det fritt fram att träna hur mycket du vill med ditt träningskort.

Kläder du trivs i

Du behöver en omgång träningskläder. Se till att du trivs i dem. Det är viktigt för lusten att träna. Tänk funktion. Kläderna ska sitta skönt och fungera att svettas i. Ett par inneträningsskor behöver du också.

Anmälan och pris

1500 kr (+200 kr i medlemskap för 2024).
Har du redan ett aktivt träningskort fryser vi det under kursperioden.

Anmälan sker i någon av våra receptioner eller direkt online senast 24 september. Betalning sker i samband med anmälan.

Kursfakta

Kursstart: 1 oktober
Längd: 10 veckor
Antal pass: Cirka 2 pass per vecka. Dag, tid och anläggning varierar. Klicka här för att se schemat
Antal deltagare: Omkring 15–25. För att kursen ska bli av krävs minst 10 deltagare.

Frågor?

Välkommen att kontakta Helen Söderberg på 019-20 57 92 eller helen@orebro.friskissvettis.se